Winkelwagen

SMS-Stemmen

Het SMS-nummer voor de 48e editie 2024 blijft 4004.

Stemmen tijdens de Halve Finales 
Stemmen kan uitsluitend gedurende 30 minuten aansluitend aan de Halve Finales (en aansluitend aan de herhalingen). Per halve finale en per herhaling kan per telefoonnummer op drie unieke liedjes gestemd worden. Daarvoor dient drie maal een apart sms-bericht (€ 1,- per sms) gestuurd te worden naar 4004.

Dus: Met hetzelfde telefoonnummer mag je 2 keer stemmen per halve finale. 1x na de uitzending en 1x na de herhaling. 

Stemmen tijdens de Finale
Na lied 20 kan door 'het volk' worden gestemd. De presentator geeft aan vanaf wanneer gestemd kan gaan worden en de lijnen worden opengezet. Eerder en/of later uitgebrachte stemmen tellen NIET mee.

Er kan 3 keer een apart sms-bericht (€ 1,- per sms) verstuurd worden. Let op! Dit moeten 3 unieke liedjes (tussen lied 01 en 20) zijn. Er mag per telefoonnummer dus niet op 3 dezelfde liedjes gestemd worden!

  • Voorbeeld eerste SMS: LVKspatie02 naar 4004 (LVK 02)
  • Voorbeeld tweede SMS: LVKspatie11 naar 4004 (LVK 11) 
  • Voorbeeld derde SMS: LVKspatie15 naar 4004 (LVK 15)

De punten voor het SMS-stemmen worden in de finale op 26 januari als vijfde jury bekend gemaakt door de Stichting LVK.

 

Stemmen vanuit België 
De mogelijkheid om naar Nederlandse shortcodes te sms'en kan afhangen van de specifieke telecomaanbieder en de technische configuratie die deze hanteert. Vaak zijn shortcodes alleen toegankelijk vanuit het land waarin de telecomaanbieder is gevestigd. Daarom kan het zijn dat een buitenlands mobiel nummer geen verbinding kan maken met een Nederlandse shortcode.

 

Als je specifieke informatie wilt over het sms'en naar een Nederlandse shortcode vanuit België, is het raadzaam om contact op te nemen met de klantenservice van de betreffende telecomaanbieder in België en navraag te doen over de mogelijkheden en beperkingen met betrekking tot het gebruik van shortcodes vanuit het buitenland.

49e LVK-FINALE
  • 14 februari 2025
  • 20.00 uur
  • L1

LVK-boek ’t Volk Beslis

Bestel ‘m nu

Bertha Paulissen Wisseltrofee

De felbegeerde LVK wisseltrofee, welke jaarlijks wordt overhandigd aan de winnaar van het LVK, is genoemd naar Bertha Paulissen-Willen.

Lees verder