VV De Katers in Maasniel organiseert in 2025 de finale van het 49e LVK

Op 14 februari 2025 vindt de 49e finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK) plaats in Maasniel. Het evenement wordt georganiseerd in een nostalgische fabriekshal op het Weerstand terrein, dat momenteel nog volop in transformatie en ontwikkeling is. De organisatie is in handen van VV De Katers die in 2024 haar 7x11-jarig jubileum viert.

 

Het nu al bekend maken van de organisatie voor 2025 is een bewuste keuze van de Stichting LVK. Voorzitter Joep Verbugt: “De ervaring leert dat een lange voorbereidingstijd bijdraagt aan het succes van het evenement dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een feest met zo’n 7.000 vastelaovend liefhebbers.” 

 

 

Wethouder Dirk Franssen van de Gemeente Roermond, met onder andere evenementen in portefeuille: “Ik ben verheugd dat de Stichting LVK onze stad heeft uitgekozen om de finale van de 49e editie van het LVK te organiseren. Het onderstreept de ambitie van Roermond als evenementenstad. De gemeente zet zich volledig in om de organisatie te faciliteren en er samen met VV De Katers en de samenleving van Maasniel een groot succes van te maken.”

Deel deze pagina:

49e LVK-FINALE
  • 14 februari 2025
  • 20.00 uur
  • L1

LVK-boek ’t Volk Beslis

Bestel ‘m nu

Bertha Paulissen Wisseltrofee

De felbegeerde LVK wisseltrofee, welke jaarlijks wordt overhandigd aan de winnaar van het LVK, is genoemd naar Bertha Paulissen-Willen.

Lees verder